Skip to main content

  — 1 min read

Välkommen Pegah Zarassi, UX Writer, designer och content ninja!

Read 786 times

I höstas började Pegah Zarassi på inUse, content ninja och sociala medier-expert som även gärna tar copy uppdrag.

Pegah Zarassi kommer från en bred akademisk bakgrund med avstamp i interaktionsdesign, medie- och kommunikationsvetenskap och digital medieproduktion. Innan hon anslöt till Stockholmskontoret har hon under flera år jobbat på Sveriges Radio i Umeå. Bland annat som programledare, redaktör och webbredaktör.

– Jag kände direkt att inUse var den arbetsplats och den arbetskultur jag hade letat efter, både som en plats att ta med mig mina egna tidigare erfarenheter till, men också en plats att utvecklas på åt det håll jag vill.

Vad är dina styrkor?
– Att jag har doppat fingret i så många olika skålar. För att som företag eller organisation få genomslag i dagens mediebrus så krävs det ofta insikt i många olika medium och hur de fungerar. Jag är bekväm i att hantera ljudproduktioner, likväl som video-, text- och contentproducering. Min kreativitet ligger i att få jobba övergripande med alla dessa delar tillsammans med ett team på inUse som kompletterar mig och hjälper mig fylla i luckorna. 

På inUse kommer Pegah Zarassi arbeta som content manager, men också arbeta i uppdrag kring UX Writing och det visuella.

– Jag har tidigare studerat interaktionsdesign. Det ger mig en insikt i branschområdet och arbetssättet som gör det lättare att bygga länken mellan det arbete vi gör och hur vi kommunicerar det utåt. Jag kommer utnyttja det genom att titta på nya sätt att prata med våra målgrupper och hur vi kan leverera vår kompetens utåt. Men också ta med den kunskapen som konsult ut till våra kunder.

Om du fick välja en sak som du skulle bli världsbäst på, vad skulle det vara? 
– Jag vill bli världsbäst på att använda rätt ord vid rätt tillfälle. Jag har redan börjat ändra på mitt intag av ord och gått med i en bokklubb, investerat i fackböcker om beteendedesign och läser dagligen artiklar om UX Copy. Siktar mot att erövra området UX Writing tror jag? Vi får se.


Vill du också jobba hos oss? Just nu söker vi UX designers i Stockholm och i Malmö. Sänd ett mejl till Sara Doltz!