— 1 min read

Välkommen, Matilda Björnram!

Read 486 times

Vi hälsar Matilda Björnram välkommen, ny User Experience Designer på inUse, Stockholmskontoret! – Jag vill jobba på ett ställe som kan sin skit, haha, säger hon.

Se vilka tjänster du kan söka hos inUse just nu!

Matilda Björnram är det senaste tillskottet på Stockholmskontoret på inUse. En User Experince Designer med kognitionsvetenskaplig botten. Som hållit koll på inUse under lång tid.

– inUse är så stort och gör så mycket inom UX, och alla har hört talas om From Business to Buttons, säger hon.

– Jag ville jobba på ett ställe som kan sin skit, haha.

Hon skickade en spontanansökan som ledde hela vägen.

Vad innebär det att ”kunna sin skit”, vad är det som lockar med inUse?

– Det är kunskapen och förståelsen om användaren såklart, och hur den ligger till grund för att bygga upp en tjänst. Det är där allting händer, det är där pengarna kommer in. Om inte användaren är nöjd, så blir ju inte tjänsten använd.

– När jag kom från min utbildning kändes det självklart men sen har jag märkt att det inte är så överallt. Så jag tänkte att det var bra att gå till ett företag som kan det här.

”Ska inte bara vara enkelt”

Matilda Björnram gick sin utbildning i Linköping, kognitionsvetenskaplig Master med inriktning interaktionsdesign och kommer senast från digtalbyrån Cloud Nine. Hon kommer vara en given UX-tillgång för inUse.

– Jag tycker det är kul, det är en bra början. Och det är det bästa av två världar, det logiska och det kreativa. Jag är bra på logiskt tänkande, jag fattar snabbt och kan kombinera det med det kreativa skapandet.

Och det bästa som finns är att gå på djupet, att ta sig an saker fullt ut.

– Jag älskar att grotta ner mig i saker, jag tar gärna nåt komplext och tar reda på vad allt betyder. Det ska inte bara handla om att göra ut saker, det ska inte bara vara enkelt.

Se vilka tjänster du kan söka hos inUse just nu!