— 1 min read

Två månader kvar

Read 1017 times

Nedräkningen har börjat. Om bara två månader är det dags för From business to Buttons. En av förra årets mest uppskattade talare Kim Goodwin är tillbaka på scen och håller även en workshop.

Den 21 april är det dags och nu börjar biljetterna sina. Alla talare är utlagda på vår konferenssajt och de sju workshopparna som vi arrangerar dagarna före, och efter konferensen, är också publicerade på sajten.

En av de mest uppskattade föreläsningarna från förra årets konferens var Kim Goodwins "Design how we design". Det var tydligt både när vi tittade i utvärderingen men också genomslaget som föreläsningen fick i sociala medier. I år är hon tillbaka och talar på scenen, men håller också i en workshop med titeln "Turning data into design".

Vi på inUse vet att kontexten, i vilken en proukt ska användas, är en väldigt viktig faktor när en ny produkt ska utformas. Den organisatoriska, kulturella kontexten är också av högsta vikt, och trots detta är det många som inte tar hänsyn till just denna aspekt.

I Kim Goodwins presentation på förra årets konferens bjöd hon på lärdomar och gav inspiration till alla designers om just denna utmaning. Så skjut måndagens papperarbetet åt sida, lägg 20 minuter på klippet och lär mer om adhocracies, clans, hierarchies och market culture.

Kim på Twitter: @kimgoodwin

Linkedin: Kim Goodwin