— 2 min read

Sommarens Apptips!

Read 673 times

Sommaren är en underbar tid att vara ute och röra på sig och lära sig nya saker. Så därför vill vi passa på att dela med oss av 5 applikationer vi tror du kommer få stor användning och glädje av under dessa långa härliga sommardagar som vi har framför oss.

Nr 1. Strava

Med Strava kan du enkelt mäta din cykelrunda, din framgång och ta del av olika utmaningar helt gratis. Det som vi gillar med denna tjänst är att du kan synka tjänsten med en rad olika pulsklockor och GPS enheter ifrån Garmin.

Nr 2. Human - Finns endast för iPhone.

Är du en person som vill röra på dig men inte känner att du har superfokus på löpning eller cykling? Då är kanske Human-appen något för dig. Syftet med denna app är mäta människors dagliga aktivitet och hjälpa människor att uppnå minst 30 minuters aktivitet om dagen. Det fina med appen är att man också kan sprida ut tiden över en hel dag. Med andra ord jag kan gå 10 minuter på morgonen och sedan cykla 20 min på kvällen för att uppnå min dagliga kvot på 30 minuter. Denna appen passar dig som vill göra precis vad du vill, så länge det är en aktivitet.

Nr 3. Zombies, RUN! 3

Vill du få lite mer motivation för att springa är denna appen precis vad du behöver. Lev in dig i tanken av att bli jagad av zombies! Jag hade sprungit som aldrig förr! En app som blandar storytelling med motion och får dig att röra på benen av ren skräck!

Nr 4. duolingo

Efter att sedan ha rört på oss så mycket så kan det vara skönt att ta det lite lugnt. Då kanske du ändå känner att du vill lära dig något nytt. Varför inte lära sig ett nytt språk? duolingo är en app som förvandlar lärande till ett spel där man utmanar sina vänner om vem som klarar flest nivåer.

Nr 5. Lift

När man sedan vill få koll på att man avklarat allt som man vill göra under dagen så finns Lift. En app som gör det enkelt att sätta upp mål med ens dag. Säg att jag vill dricka 1l vatten om dagen, springa ifrån alla zombies innan dagen är över och komma ihåg att stretcha efteråt. Med Lift bockar man sedan enkelt av dagens aktiviteter och får på så sätt koll på ens dagliga mål. Enklare att få kontroll på sin dag blir det inte! Vi hoppas dessa appar blir ett roligt tillskott under din sommar!

Vänliga sommarhälsningar, inUse