— 1 min read

Presentation av juryn: Vi säger hej till Anna Bager

Read 547 times

Nu är det sista chansen att nominera på inuseuxaward.com! Du som nominerar kan vinna biljetter till konferensen From Business to Buttons 2015 och vinnande lösning vinner biljetter för två personer inklusive flyg och hotell till konferensen UX London 2015.

Juryn består av 5 personer och vi tog ett snack med var och en av dessa för att höra om deras syn på bra UX!

anna-bager-v2

Vi säger hej till Anna Bager!

Anna Bager är vice vd och administrativ chef vid Mobile Marketing Center of Excellence, en självständigt finansierad och bemannad enhet inom Interactive Advertising Bureau (IAB). Enheten har till uppgift att driva tillväxten inom marknaden för mobil marknadsföring, annonsering och media. Innan Bager kom till IAB var hon chef för affärsanalys (Business Intelligence) hos Ericsson Multimedia samt forskningschef för Ericssons enhet för affärskonsultering (Business Consulting). Tidigare arbetade hon som forsknings- och konsultchef hos IDC EMEA

Vad är en riktigt bra användarupplevelse för dig?
– Något som är intuitivt, enkelt och lätt att återkomma till.

Priset riktar ju sig till lösningar som är producerade i Sverige, men har du något bra exempel på en utländsk tjänst eller produkt som du tycker är riktigt bra?
 Fitbits app är en killer. Den är kopplad till ett band du har på armen och mäter alla dina rörelser. Weather Channel i USA har också en otroligt bra app.

Varför har du valt att engagera dig som jurymedlem i inUse UX Award?
– Blev smickrande nog tillfrågad :-) Ska bli spännande att kika på alla som blivit nominerade. Glöm inte att nominera på inuseuxaward.com Sista chansen nu!