As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Nya Academy-kurser: ”Vi dyker rakt in i det faktiska arbetet”

Read 1758 times

Vår nya lärare Henrik Fagerberg kör hela tre kurser nu i vår, Användningstester i praktiken, Att presentera UX-design och En introduktion till UX. Vi tog ett kort snack med Henrik och kollade läget.

Nu kör dina nya kurser alldeles strax igång, hur känns det?

– Det känns spännande! Jag har jobbat mycket som kursledare men det är alltid intressant med nya upplägg. Inte minst ska det blir kul att jobba med deltagarna som söker sig till inUse Academy.

Vad kan dina kursdeltagare se framemot?

– En praktisk, intensiv och matnyttig kurs som ger dig nya färdigheter. De kommer få med sig färdigheter som de kan använda direkt sen i sin verksamhet.

Vad är det som gör att inUse Academys, och i det här fallet dina, kurser extra värdefulla, värda att lägga tid att gå på helt enkelt?

– Att vi på kort tid dyker rakt in i det faktiska arbetet. Att deltagarna får praktisera väldigt verklighetsnära uppgifter. Du lämnar med nyfunna praktiska färdigheter och inte bara teori. Om än du får teori också såklart.

Den första av dina kurser är Användningstester i praktiken, den 19 mars, beskriv kort vad det är för kurs och vem den vänder sig till!

– Den vänder sig framförallt till dig som är intresserad av att kunna utnyttja det kraftfulla verktyg som bra användningstester är. Att i din arbetsvardag kunna i dialog med faktiska användare se hur din produkt eller tjänst faktiskt används och uppfattas av användarna. Ambitionen är att du kommer lämna den här kursen med viljan och kunskapen att börja använda användningstester i ditt arbete.


Det finns platser kvar till Användningstester i praktiken, den 19 mars, ta chansen, boka nu!