— 1 min read

”Man prioriterar mänskliga värden”

Read 791 times

Cecilia Hermansson. Ny User Experience Designer på inUse. Hon är tydlig med vad hon gillar med företaget. – Det är ett mänskligt bolag som har bra värderingar och det tycker jag är viktigt. Man prioriterar mänskliga värden.

Också sugen på att jobba hos inUse? Sök här!

Hon anslöt till Stockholmskontoret i april. Nu är Cecilia Hermansson i full gång med projekten på inUse. 

– Det är ett helt fantastiskt konsultbolag som jobbar med intressanta produkter och tjänster.

Men det är inte bara att det är intressant verksamhet. Det är mer grundläggande saker än så som tilltalar med den nya arbetsgivaren.

– Det är ett mänskligt bolag som har bra värderingar och det tycker jag är viktigt. Att man inte prioriterar pengar över människor. Man prioriterar mänskliga värden.

Vi på inUse söker alltid efter fler kompetenta designer. Att få kontakt med Cecilia Hermansson gick helt utan hokus pokus, det var enligt gammal hederlig modell.

– Jag såg en annons och sökte mig hit. Min förra chef skrev ett rekommendationsbrev. Jag började med en projektanställning och efter två veckor hade jag ett intromöte. Då sa de att ”det funkar bra och vi skulle gärna vilja anställa dig”.

– Tidigare har jag bland annat arbetat som forskningsassistent, undervisat och handlett studenter inom användbarhet och jobbat med jämställdhets- och mångfaldsfrågor på Rättviseförmedlingen.

Man prioriterar inte pengar över människor.

En intressant bakgrund, kryddad med lämpliga egenskaper.

– Mina styrkor är att ifrågasätta och vända och vrida på saker och så är jag bra på att spotta ur mig idéer. 

Vad är din jobbmässigt högsta önskan, att få hugga tag i?

– Mitt drömprojekt är att få jobba med svårlösta samhällsproblem.

Också sugen på att jobba hos inUse? Sök här!