— 1 min read

LISTA: De fem mest lästa blogginläggen

Read 1190 times

Efter årets första sex månader har vi kollat hur det ser ut i läsartoppen. Designtips, kortlekar och krossade myter är med högst upp.

Strax efter halvtid är det dags att lista vilka av årets blogginlägg som klickats bäst från januari till nu. Här är topp-fem.

femte plats hittar vi ett inlägg om Mobile first – myter och sanningar. Tips för dig som designar!

Fyra är Enkla idéer med stora resultat – pendling i Denver. Smarta grejer om att städer behöver bli smartare, läs mer om inUse i Denver här.

Ett roligt och handfast sätt att bli bättre på att ge och ta emot designkritik – är genom kortleken Design critique cards. Bloggen om detta hamnade på tredje plats.

”Den som inte tar bort luddet ska dö!”. Så lyder rubriken när vi kikar näst högst på pallen på läsartoppen. Om dålig design som egentligen är god, med utgångspunkt i det hetaste debattområdet som finns – tvättstugan.

Högst upp – mest läst av 2016 års bloggposter – är ett inlägg om att man visst inte måste skriva kort på webben. Skriv rekordlångt på nätet, bli rekordläst. Häpnadsväckande om vilka texter som engagerar och läses digitalt.

Återstår att se vad som blir mest läst resten av året. Du kan börja i hängmattan på semestern – här en blogg om ett lästips.