— 1 min read

Konsultbolag1.se blir en del av inUse

Read 1517 times

Två kända utbildningsnamn slås samman. Kravhantering och test möter UX, Service Design och Effektkartläggning. Detta när konsultbolag1.se blir en del av inUse med inUse Academy, båda sedan tidigare en del av AFRY.

– En perfekt matchning, våra kursutbud korsbefruktar varann på bästa sätt, säger Chris Hofstetter, ny Head of inUse Academy.

inUse Academy har länge haft ett stort utbud av kurser inom främst UX, Service Design och Effektkartläggning. Samma gedigna utbud har gällt för konsultbolag1.se inom kravhantering och test. Nu när konsultbolag1.se och inUse Academy slås samman blir ett plus ett mycket mer än tre. Detta med utbildningar inom alltifrån hantverket med effektkartor och certifieringskurser inom kravhantering, till att vidareutveckla team och organisationer att fungera tillsammans för att uppnå effekt.

– Vi spänner bågen med kunskapsdelning, både mot kollegor och kunder. Vad gäller våra specialistkompetenser kan vi hämta mycket från designvärlden och applicera till andra områden. Samtidigt ser jag att designers tar en mer central plats i utveckling av organisationer, produkter, system och tjänster, säger Chris Hofstetter, ny Head of inUse Academy.

 

– Vi har så mycket att erbjuda inom alltifrån research och UX till tjänstedesign och effektstyrning.

 

Chris Hofstetter har de senaste åren drivit utbildningsverksamheten konsultbolag1.se inom kravhantering och test av digitala lösningar. Med hjälp av strategiska partnerskap har Konsultbolag1.se länge varit marknadsledande inom just kravhantering och test. Tillsammans med inUse Academy siktar man nu mot ännu högre höjder.

– Ja, det är en perfekt matchning, och spännande kursnyheter väntar både individer och organisationer där design och kvalitet driver utvecklingen framåt.

– Vi kommer att fortsätta erbjuda ännu mer fördjupning inom områden som är centrala i det dagliga arbetet för UX-designers. Därutöver kommer vi att plocka delar inom UX-design och erbjuda på lämplig nivå till en bredare målgrupp, till exempel roller som jobbar närmare systemutveckling och kvalitetssäkring i agila team.

Kurserna som för tillfället går att hitta på Konsultbolag1.se kommer under året helt övergå till att bli en del av kursverksamheten på inUse Academy.