As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

inUse Academy lämnar stadens myller och beger sig till rofyllda Tylösand, följ med oss!

Read 1689 times

Vecka 40 reser inUse Academy med Sveriges bästa UX-strateger till havet och naturen för intensivt lärande, nätverkande och erfarenhetsutbyte. Vi åker till natursköna Tylösand, med sin fantastiska spa och konferensanläggning. Ett unikt tillfälle att dag som kväll grotta ner sig i djupa diskussioner med lärare och kursdeltagare. Miljön är optimerad för långa tankar.

Kurspaket inkluderar övernattning helpension samt tillgång till spa & gym.

Kurserna:

Lite speciellt är det ju denna gång, eftersom alla lärare är samlade på samma plats, så du har möjlighet att ställa frågor till alla under middagar och raster. Vi hoppas på många och givande diskussioner!

Det som i övrigt kännetecknar alla våra kurser är:

Trevligt
På våra kurser möter du 2 lärare som med sina olika erfarenheter och infallsvinklar kan berätta och förklara utifrån sina olika perspektiv. Våra lärare är alla erfarna konsulter såväl som uppskattade och vana kursledare som med humor och ödmjukhet delar med sig av sin kompetens och skapar dialog med och mellan kursdeltagarna.

Praktiskt och handfast
Vi varvar teori med praktiska övningar, där du arbetar enskilt och med dina kurskamrater i grupp. Vi vet att det verkliga lärandet sker när man försöker själv och får genomtänkt feedback från ett proffs. Övningarna är alltid hämtade från riktiga projekt. Konkreta faktiska frågeställningar som du snabbt kan förstå.

Garanterat nöjda deltagare
Kurserna som inUse erbjuder har slipats fram under tio år, vilket gör att de kan hålla högsta kvalité gällande både innehållet och formatet. Då vi alltid fått höga betyg på genomförandet av dessa kurser är vi säkra på att du också kommer att bli nöjd. 
Kurserna bygger på dialog med lärarna, som är skickliga att ta fram exempel och svar som anpassas till din aktuella frågeställning.

Stöd genom din fortsatta resa
Vi ser kursen som en del i ditt växande. Vi erbjuder alla som gått våra kurser en timmes rådgivning. Vi har också grupper och nätverk som du kan ansluta dig till och vi erbjuder färdiga paket för coachning hemma hos dig.


Under alla år som vi jobbat som konsulter och kreatörer så har vi samlat på oss massor av kunskap vad som funkar och inte funkar. Vi vill att så många som möjligt skall lyckas, och vi älskar att dela med oss!

Hoppas vi ses på nästa kurstillfälle!

Välkomna,

inUse Academy