— 1 min read

Inför inUse Award: Vi presenterar jurymedlem nummer två!

Read 1073 times

Hon har varit med på alla listor över spännande personer inom tech och business på senare år och vi är väldigt glada att hon ingår i juryn för årets inUse Award – Mengmeng Du! – Produkter och tjänster behöver vara mer intuitivt begripliga och sticky, säger hon.

Nominera och vinn en iPad!

Vi har tidigare presenterat Pär Bygdeson som ingår i juryn, nu är det dags för nästa superkompetenta medlem – Mengmeng Du! Hon är medgrundare till GetGeek – tekniksupport-tjänsten, rådgivare till startups och allmänt inom digitalisering, och så är hon  styrelseledamot i Skandia, Netonnet och Finnair.

– Jag är ärad att få vara med och att i samband med arbetet kunna fokusera på användbarhet, något som är en nyckel- och hygienfaktor till framgång idag, säger Mengmeng Du.

Vad hoppas du stöta på bland bidragen?

– Riktigt bra exempel på användarupplevelser. Gärna aha-lösningar som gör sådant som är typiskt krångligt – enkelt och smidigt. Vi lever i en tid där allt ska gå fortare, samtidigt som vi drunknar i för mycket information och har allt kortare attention span. Produkter och tjänster behöver vara mer intuitivt begripliga och sticky från första mötet.

Inom kort kommer nästa spännande jurymedlem!

Nominera och vinn biljetter till From Business to Buttons!


För varje nominering skänker inUse 20 kronor till Geek Girl Meetup!