As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Fyra nya inUse-paket

Read 2601 times

Ibland behöver man hjälp, och hjälp på en gång. För att göra det enkelt att komma igång med sitt designsystem eller att användningstesta, tillgänglighetsgranska eller UX-granska – så har vi skapat fyra olika startpaket. Och för att göra det extra enkelt för dig som beställare är det ett beprövat upplägg med fast tidsram.

Designsystem

Känns det som att ni lämnar ett spretigt intryck? Förstärk ert varumärke och er användarupplevelse genom att skapa enhetliga visuella riktlinjer för alla kanaler och plattformar. Ett designsystem tillåter även produktteamen att fokusera på rätt saker - de slipper uppfinna hjulet varje gång och skapar ett gemensamt språk.

Läs mer om vårt designsystem-paket

UX-granskning

Vill ni öka användningen, minska supportärenden eller kanske sticka ut bland era konkurrenter? Hitta era viktigaste förbättringsområden med en expertgranskning.

Läs mer om paketet UX-granskning

Tillgänglighetsgranskning

År 2025 införs den nya lagen om tillgänglighet för produkter och tjänster i Europa – inom bland annat teknik, e-handel och transport. Vi kan hjälpa dig att utvärdera din webb eller applikation så att ni enklare kan uppfylla de nya lagkraven och inkludera fler användare.

Läs mer om vårt paket tillgänglighetsgranskning

Användningstester

Användningstester hjälper dig få nya insikter om dina användares verkliga behov. De hjälper dig att prioritera och utveckla din produkt eller tjänst. Det blir enkelt att skapa värde för både användarna och er verksamhet.

Läs mer om våra fasta priser för användningstest

 


Vill du prata om något av paketen? Eller om nåt annat – kontakta Linda Stenmark!