As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

En vanlig dag på inUse

Read 1621 times

Hur är det att arbeta med Service Design och UX dagarna i ända? Jo, ungefär såhär ser den osminkade vardagen ut på inUse.

08.00
Vi har en frukostlista varannan torsdag med teamet ute Västra Götalandsregionen och dagen till ära var det vår tur att bjuda, Johanna Braaf och Mikael Aldman preppade för fullt på morgonkvisten.

08.30
Erfarenheten själv tar självklart med sig sin egen linneservett på tågresan för att inte slabba ner sig. Jonas Söderström åkte iväg för att hålla föreläsning och ville gärna komma fram fläckfri.

09.00
Mikael Sköld höll Effektkartläggningskurs

10.00
Daniel Karlsson i Malmö jobbade hemifrån. Istället för förmiddagsfika blev det en solig promenad med Henry, fyra månader, som är en labradoodle – mamma labrador och pappa kungspudel.


11.00
Vi samlar på roliga UX-fails vi stöter på i vardagen. Vi har faktiskt ett helt Instagram-konto på temat. Denna delades på intranätet. Stackars Elof. 

12.00
Ayelen Win samlar ihop gruppen för att runda av förmiddagsworkshopen hos en av våra kunder.

13.00
Varannan vecka har vi komptenslunch på kontoren. Vi äter lunch tillsammans och någon internt eller externt föreläser. Denna gång var Hövding på Malmökontoret och visade sin hjälm. Vår AD Jack Hollsten fick testa en triggad expandering.

14.00
Kriget på Slack tätnar, heter det kex, tjex eller schex?

15.00
Fussboll-bordet på Stockholmskontoret, ständig källa till bittra fejder och segervrål.

16.00
Användningstester på en sajt för en av våra kunder. Sofia Larsson var testledare och Boris Kehr var observatör och antecknar vad användaren gjorde och sa under testet.

18.00
Maria Idebro, vice regionchef på Stockholmskontoret, var på Code Night och föreläste om AI och den egna chattbotten Rachel som hon byggt.

03:00
Vi har ett kontor i Denver, USA. Ellen, Staffan och David var i Las Vegas och gjorde ett spännande jobb för ett casino.

Vill du bli en del av vårt team? Lär känna oss lite bättre och ta en titt bland de lediga jobben.