— 1 min read

Emma Knyckare klar för inUse Award

Read 1384 times

En stjärnspäckad tävling måste ha en stjärna som uppträder. Så enkelt är det. Klar för en exklusiv standup på inUse Award 2020 – Emma Knyckare!

Du kan fortfarande nominera till inUse Award 2020!

Årets inUse Award kommer att avslutas med en rejäl fest, och denna gång blir det som tv-show. Finalisterna kommer presenteras, spänningen kommer stiga, designskvallret kommer bubbla och så har vi en riktigt tung överraskning. Med specialskrivet material exklusivt för inUse Award kommer Emma Knyckare att köra standup.

Emma Knyckare – live i studion på inUse Award, med specialskrivet material

Emma Knyckare har du säkert hört i Sveriges Radio i P3 som programledare för bland annat Morgonpasset och Tankesmedjan. 2013 var hon programledare för SVT:s Musikhjälpen och samma år blev hon med eget radioprogram, Knyckare i P3.  Emma kört standup sen 2009  och uppträder över hela landet.Utsatthet och jämställdhet är två områden som Emma engagerar sig i. Hon skriver för tidningen Faktum, hemlösas tidning i Malmö och Göteborg, samt har i flera år lett Faktumgalan ihop med Klara Zimmergren.Den senaste succén är den vansinnigt roliga podden “Flashback foreever” där hon varje vecka tillsammans med Ina Lundström och Scroll-Mia söker svaren på livets stora frågor genom att dyka rätt ner i visdomens källa: Flashback forum. Enligt uppgifter letar Emma för närvarande på Flashback efter lämpliga trådar kring inUse Award...

Du kan anmäla dig här – så får du streaminglänk mailad i god tid för galan.