As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 2 min read

De är årets galavärdar!

Read 1192 times

Årets inUse Award närmar sig med stormsteg. Det är dags att avslöja vem som ska vara värdar på Galafesten. Vi ger er… Nathalie Tindsjö och David de Léon!

Anmäl er til Galafesten på Vasateatern i Stockholm. Den 4 oktober är det fest – anmäl er innan biljetterna tar slut!

Nathalie Tindsjö är User Experience Designer & Service Designer på inUse och inte minst en uppskattad föreläsare. Vid sin sida har hon David de Léon som är UX Director på inUse, och en av landets främsta UX-designers och designcoacher. Ett ytterst kompetent värdpar på inUse Award 2018.


Vad ser ni mest framemot med att leda Galafesten på inUse Award?

Nathalie:

– Jag ser fram emot att träffa och hylla finalisterna bakom de digitala lösningar som har skapats för att förbättra vardagen för användare och samhället.
Men jag ser även fram emot att stå på scen tillsammans med David de Léon!

David: 

– Jag ser fram emot att fira riktigt bra UX, och att själv bli inspirerad. Jag får också erkänna att jag är sugen att stå på scen och tycker att det ska bli kul att göra en grej tillsammans med Nathalie. Jag älskar hennes energi.

Vad kommer ni bidra med, vad är ert signum?

Nathalie:
– Mycket glädje och energi.

David: 

– Mitt signum? Det är nog frågor som tvingar den som svarar att tänka efter – frågor som går lite djupare. När jag lyckas att få till det är jag insatt, nyfiken och rolig.

Vilket är viktigast: elegans eller användbarhet?

Nathalie:

– Jag tycker det viktigaste är att det tydligt framgår vad som är riktigt bra design i lösningarna. Men även hur finalisterna har gått tillväga för att uppnå användbarhet.

David:

– Det viktigaste är att fira skitbra design. För det krävs jubel och champagne, men också förståelse för vad som utgör god design. 

Vad är det bästa med en sån här gala?

Nathalie:

– Visa på att det med hjälp av bra design går att skapa lösningar som på riktigt gör användarnas vardag enklare och roligare och som samtidigt uppfyller sitt syfte. 

David:

– Jag hoppas att folk ska bli både inspirerade och avundsjuka på dem som vinner priset.


Nathalie Tindsjö är User Experience Designer & Service Designer på inUse och inte minst en uppskattad föreläsare. Med en aldrig sinande energi får hon projekt på projekt att hitta användarfokus och användarnytta och får hela organisationer att lyfta. Hon har även varit med och vidareutvecklat kurser för inUse Academy. Med Nathalie som ciceron dras man alltid med, in i en entusiastisk framtid.

David de Léon är UX Director på inUse, och en av landets främsta UX-designers och designcoacher. David har doktorerat i kognitionsvetenskap och publicerat ett flertal artiklar internationellt. Han är också väldigt intresserad av trolleri och funderar ofta på hur olika psykologiska principer från trolleri kan tillämpas på UX-design och scenframföranden. Han har bland annat bejublat lett From Business to Buttons de två senaste åren.

Anmäl er til Galafesten på Vasateatern i Stockholm. Den 4 oktober är det fest – anmäl er innan biljetterna tar slut!