As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Bästa UX-dagen 2015

Read 1735 times

Hur sammanfattar men en stor konferens med över 850 deltagare på ett fjuttigt litet blogginlägg? Nej, det är svårt men här kommer i alla fall ett axplock av bilder.

Igår genomförde vi på inUse vår konferens From Business to Buttons. Med över 850 personer på plats bidrog alla; talare, Berns personal, UR, sponsorer, vi inUsare men framförallt alla deltagare, till en helt fantastisk dag.

De kommande tre veckorna kommer vi att uppdatera bloggen dagligen med analyser, filmer från föreläsningarna och extramaterial från konferensen. Den första inspelade föreläsningen kommer att publiceras redan i denna vecka. Så glöm inte att fortsätta droppa in på bloggen, vare sig du var på plats på Berns igår eller ej, för att inte missa något. Och vill du inte se det på din dator kommer du dessutom ha chans att se alla föreläsningar på Kunskapskanalen framöver. Utbildningsradion, UR, var nämligen på plats under konferensdagen och filmade. Vi återkommer med sändningstiderna så snart vi vet mer.

Såhär såg Chinateatern ut 30 minuter innan showtime.

Lite mer folk!

Mike Monterio måste få årets utmärkelse för att aktivera publiken. Hans presentation hade fokus på hur du ska lyckas sälja in design till kunden på ett förtroendeingivande sätt, utan att börja svaja, bli osäker eller tveka. Kunden har inte anlitat dig för att vara en kompis på vägen i designprocessen – de vill höra dina åsikter för att det är kunskaper som de saknar.

Leisa Reichelt, som är Head of User Research på UK Goverment digital service, talade om hur hon arbetar för att snabba upp processen och inte fastna i ändlösa beslutskedjor.

Greg Nudelman förespråkade enkla pappersprototyper för att sedan testa dem på trötta människor på närmsta café när de väntar på morgonkaffet.

Sist ut för dagen var Steve Wozniak i en intervju som kom att handla om artificiell intelligens, undervisning och utbildning, innovation, hans tid på Apple och hans Tetris-rekord.