— 1 min read

Alva Mårdsjö, ny på inUse – välkommen!

Read 372 times

Alva Mårdsjö, User Experience Designer, är ny på inUse. Vi säger varmt välkommen och kollar lite på vad det är för stjärna som börjat på Göteborgskontoret!

inUse växer och söker fler – ta en titt på vad vi letar efter!

Berätta om din bakgrund, Alva!

– Efter mina studier på Teknisk Design på Chalmers flyttade jag till Norge och där jag arbetade som konsult med mänskliga faktorer och arbetsmiljö på oljeriggar. Efter några år kände jag att det var dags att flytta hem till Göteborg igen. Under tidigare sommarjobb och under konsulttiden gled jag hela tiden in på mötet mellan teknik och människor och hur det mötet kan förbättras. Då insåg jag att eftersom min instinkt hela tiden är att arbeta med system- och tjänsteförbättring så är det det jag borde göra hela tiden. Jag visste att flera som läst samma utbildning som mig arbetar på inUse och att företaget har gott rykte så det var naturligt att skicka in en spontanansökan.

Varför vill du jobba på inUse?
– Kombinationen av väldigt duktiga medarbetare, som alla är ute efter att göra världen bättre, som är kreativa och drivna –  tillsammans med intressanta projekt. Det kan inte bli bättre.

Varför ville inUse att du skulle jobba här?
– Förutom min studie- och arbetsbakgrund så tror jag att mitt uppriktiga intresse och talang för att hitta bättre lösningar märktes på både jobbintervju och arbetsprov. Jag kombinerar affärsnytta, kreativitet och människors behov och krav med en förmåga att hitta realistiska och genomförbara idéer.

Vad är din nisch, vad gillar du allra mest att ta dig an?
– Så länge jag får arbeta där människor och teknik möts är jag nöjd, men om jag ändå måste välja något så skulle jag gärna jobba med journalsystem inom vården eller med lärarnas alla administrations-system. Det är två områden där användarna har
valt vårdande och människonära yrken och tvingas att använda en mängd system som inte alls är anpassade till deras verklighet och behov, och där de ständigt tvingas ägna en allt större del av sin arbetsdag till administration istället för att göra sitt faktiska jobb. Det vill jag ändra på!

inUse växer och söker fler – ta en titt på vad och vem vi letar efter!